Speelgoed van het Jaar 2023Terug naar het overzicht

Hét speelgoed van dit jaar is bekend, check snel de winnaars en stem mee voor de publieksprijs!
De tijd van speelgoedfolders en feestdagen komt er weer aan. Maar help, welk speelgoed is nu écht leuk? 
De vakjury van Speelgoed van het Jaar heeft in maar liefst 17 categorieën winnend speelgoed van dit jaar geselecteerd. Check al het winnende speelgoed op de site van Speelgoed van het Jaar.

Nu is de beurt aan jou! Stem je mee?
Jij mag meebepalen naar welk speelgoed de Publieksprijs gaat! Bezoek de site van de Speelgoed van het Jaar verkiezing, bekijk het Speelgoed van het Jaar en breng bij een of meer categorieën een stem uit op jouw favoriet. Het artikel met de meeste stemmen, wint vervolgens de Publieksprijs. Stem je mee? Dan maak je kans op een speelgoedbon! Stemmen kan t/m 5 november 2023. 

Speelgoedfestival tijdens het Spellenspektakel!
Benieuwd naar al het nieuwe speelgoed? Op 4 en 5 november vindt het Speelgoedfestival en het Spellenspektakel plaats in Jaarbeurs Utrecht. Op deze grootste speelgoed- en spellenbeurs van Nederland vind je volop speelgoed en bordspellen om zelf te testen. Een superleuk gezinsuitje! En wat inspiratie voor cadeautjes is in deze tijd van het jaar natuurlijk heel handig. :)

Klik voor meer info door naar de site van Speelgoed van het Jaar via de roze button!

Speelgoed van het Jaar


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial