Speeltuin 't Span weer openTerug naar het overzicht

Speeltuin 't Span gaat weer open vanaf zaterdag 16 mei! We kunnen weer heerlijk spelen in de speeltuin!

Vanaf zaterdag 16 mei is speeltuin 't Span weer iedere dag open. Wel houden ze de 1,5 meter en bij verkoudheid thuisblijven regels in acht. Zo kunnen ze open blijven en de kinderen lekker spelen!

Er mogen maximaal 30 personen van 13 jaar of ouder in de speeltuin aanwezig zijn. Voor kinderen onder de 13 jaar geldt deze limiet niet.

Verder hebben ze bij de ingang en in de kantine eenrichtingsverkeer ingesteld. Let hier dus op als je de speeltuin bezoekt. Ook hebben ze geen terras. Wel kan je in de kantine onder meer drinken, zakjes snoep, chips of ijs bestellen. Dit dien je ergens in de speeltuin te consumeren. Dit kan niet binnen of op het terras.
Alle overige maatregelen en regels zijn op de website te vinden, dus klik even door via de websitebutton. Indien nodig, passen zij deze tussendoor aan.

Over Speeltuin 't Span
Een leuke speeltuin in Alkmaar (Daalmeer) is speeltuin 't Span. Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.

 

Speeltuin 't Span

Tirolstraat 112a
1827 EX Alkmaar
Openingstijden

Alle dagen van 10:00-17:00 uur

De speeltuin sluit op de laatste dag van de herfstvakantie. Dan gaan ze over op de winteropeningstijden. Je bent dan welkom bij mooi weer!

 

Prijs 2-14 jaar € 2 / Gezinsabonnement € 30 per seizoen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

K I N D E R F E E S T J E S

K I N D E R F E E S T J E S

Wij hebben de allerleukste kinderfeestjes voor jou op een rij gezet in onze nieuwsbrief!

Neem snel een kijkje, er zit vast iets voor je bij!

Lees hier de nieuwsbrief