Samen het ijs opTerug naar het overzicht

Geniet deze herfstvakantie samen op het ijs bij De Meent in Alkmaar

Lekker een dagje uit met het hele gezin. Schaatsen is zó leuk om met elkaar te doen. Je bent samen lekker in de weer en geniet van de buitenlucht. Wij vinden het een écht hollande traditie in de wintermaanden. IJsbaan De Meent beschikt over een half overdekte 400-meterbaan én een IJshal van 30 bij 60 meter.  

Samen schaatsen is veel leuker! Neem een vriendje of vriendinnetje mee en ontvang 50% korting op het tweede toegangskaartje bij de Alkmaarse ijsbaan. Geen schaatsen? Ook bij de schaatsverhuur van Fortysix Sports (te bereiken via de centrale hal van De Meent) ontvang je 50% korting op het tweede paar schaatsen.

Deze actie geldt van 16 t/m 24 oktober en geldt ook voor opa's, oma's, vaders, moeders, broers, zussen, buurvrouwen, buurmannen, neefjes en nichtjes. De ijsbaan hanteert in de herfstvakantie de reguliere openingstijden.

Dussss, sjaal om, handschoenen aan en schaatsen maar!

Voor meer informatie over De Meent, klik je op de roze button. 

TIP: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Openingstijden Klik even door naar de website voor de juiste openingstijden per baan per dag! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Doe mee met een schilderworkshop, boek een familierondleiding en bezoek de nieuwe tentoonstelling Reinaert de Vos. Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze herfstvakantie!

Kijk hier voor meer info!