AZ Alkmaar kinderfeestje!Terug naar het overzicht

AZ Alkmaar - Hier kun je je verjaardagsfeestje vieren met een rondleiding? Vet cool!
Ben jij nog nooit in het AFAS Stadion in Alkmaar geweest? Dit is je kans! Tijdens een 90 minuten durende stadiontour door de voetbaltempel worden er deuren geopend die normaal gesloten blijven. Zo kun je de grasmat van dichtbij zien (en ruiken). Je kunt plaatsnemen op de stoel van de hoofdtrainer in de persruimte, ervaart hoe het is om in de dug-out van de AZ-selectie te zitten en gaat op de foto met de prijzen in de Bestuurskamer. En als toppunt kun je de vernieuwde kleedkamer bekijken waar de spelers zich klaarstomen voor de wedstrijden.

Kinderrondleiding
De kinderrondleidingen worden op basis van beschikbaarheid aangeboden. Voorwaarde is wel dat het wedstrijdschema van het eerste team dit toelaat.

Kosten
De kosten bedragen €10,- voor kinderen en €10,- voor volwassenen en zijn inclusief koffie/thee/limonade en een lekkernij.

Praktische informatie
Rondleidingen worden gehouden voor groepen van minimaal vier personen en duurt ca. 90 minuten.

Hoe te boeken?
Om bovenstaande rondleiding te boeken vul je het formulier op de website in, klik eenvoudig door via de roze button op deze pagina. Je kunt de reservering ook telefonisch doorgeven via 072 547 8000.Wanneer er bij je groep mindervalide mensen aanwezig zijn, kun je dit bij de reservering doorgeven, dan kan de gids hier rekening mee houden.

Tip: Gezellig ergens eten met de kids? Check hier de kindvriendelijke restaurants in de Kop van Noord Holland.

AZ

Stadionweg 1
1812 AZ Alkmaar
Openingstijden

In overleg.

Prijs Kinderrondleiding € 10,00 p.p./ € 10,00 voor begeleiders, incl hapje en een drankje Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Kom in de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Alkmaar en maak bijvoorbeeld een #museumselfie of verzin een liedje bij de kunstwerken die je ziet.

Wel vooraf reserveren!