Feeling CreativeTerug naar het overzicht

Feeling Creative heeft de allerleukste kinderfeestjes zoals een fotoshoot of een videoclip!
De Creative fotoshoot
Vliegend op de foto als je superheld of met je superheld, als prinses in een prachtig kasteel, of vliegend op een wolk. Alles is mogelijk. Wanneer het thema bekend is zorgt Feeling Creative voor de juiste achtergrond en de feestelijke activiteiten. Het feestje wordt afgesloten met een greenscreen fotoshoot en de extra activiteiten worden aangepast aan het thema van het feest! Het feestje duurt ongeveer tussen de 2 en 2,5 uur. En er wordt voor cake, slagroom, versiersels en een tussendoortje gezorgd. Maximaal 10 kinderen per feestje. (5 t/m 12 jaar)

De videoclip
Nadat je met Mieke van Feeling Creative een dans hebt ingestudeerd op jouw favoriete nummer wordt de videoclip opgenomen. Dit duurt bij elkaar ongeveer 2 tot 2,5 uur. En er wordt voor cake, slagroom, versiersels en een lekker tussendoortje gezorgd. Maximaal 10 kinderen per feestje. (6 t/m 12 jaar)

Wanneer je laat weten dat je via Kidsproof het feestje bij Feeling Creative wilt vieren hebben ze een extraatje voor de jarige!

TIP: volg jij ons al op Facebook? Daar houden we je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes!

Feeling Creative

Tussen de Bogen 95
Amsterdam
Openingstijden

Kinderfeestje duurt tussen de 2 tot 2,5 uur 

Standplaatsen zijn Amsterdam, Almere en Heerhugowaard. Daarnaast kunnen ze ook op locatie komen (mits de ruimte groot genoeg is voor het greenscreen).

Prijs Fotoshoot kost in totaal €95,- en videoclip kost in totaal €95,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Bekijk hier wat wél kan