Partijtje in De BijenstalTerug naar het overzicht

De Bijenstal biedt twee kinderpartijtjes aan, maar ze zijn altijd leuk, leerzaam, sportief en creatief!
Kinderpartijtje optie 1:
De kinderen krijgen een gezellige rondleiding over bijen. Tijdens deze rondleiding moeten de kinderen goed opletten want hierna zal er een quiz volgen. De winnaars van de quiz krijgen een kleinigheidje. Vervolgens is er de mogelijkheid tot het maken van een eigen kaars. Deze mag natuurlijk mee naar huis.

Kinderpartijtje optie 2:
De kinderen krijgen een rondleiding in de Bijrijder. Dit is de mooiste modelspoorbaan van Noord–Holland. De treinen rijden op en aan en er is van alles te beleven. Hierna is er de mogelijkheid om op het terrein van de Bijenstal te spelen. De Bijenstal heeft haar eigen voetbalveld met echte doelen. Op het terrein is ook een grote trampoline aanwezig en vele andere speeltoestellen.

Duur van beide partijtjes is ongeveer 2 uur. Tussen alle activiteiten door krijgen de kinderen nog een lekker glas limonade met een koek. Reserveren? Kijk dan op de website, bel of mail met onderstaande gegevens!

Imkerij 'De Bijenstal'

Zwarte pad
1674 NZ Opperdoes
Openingstijden In overleg Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

7x restaurant met speeltuin én terras!

7x restaurant met speeltuin én terras!

Ideaal met dit weer, jullie zitten lekker op terras en de kids schuiven tussen het spelen door aan.

Met deze 7 hotspots heeft iedereen het vast naar z'n zin!

Bekijk hier de 7 hotspots!