Feestje op het platteland!Terug naar het overzicht

Een uniek kinderfeestje! Spelen, ravotten en iets leren over het koeien melken en meer!

Op melkveehouderij In de oude melkput kun je een supergaaf partijtje geven op de boerderij!

UITGEBREID KINDERFEEST:
Ontvangst met limonade en een mooi opgemaakte cake. Excursie met een "koetjes en kalfjes verhaal". In de zomer is er een groot speelveld met diverse sloothindernissen en toestellen om even te spelen. Tussendoor mogen jullie nog een rondje op de pony rijden. In de winter spelen jullie op de hooizolder waar de kinderen met balen stro heerlijk kunnen hutten bouwen, verstoppertje spelen, kunnen klimmen en klauteren  en op de trampoline kunnen springen. Ook dan kunnen jullie een rondje op de pony rijden.

Daarna nog even aan het werk: koeien uit het land halen (in de zomer), kalfjes voeren en natuurlijk een koe proberen te melken! Eventueel nog pannenkoeken eten na alle gedane arbeid!

De middag is  geheel verzorgd.
Tussendoor krijg je een zakje chips, een snoepje en limonade naar behoefte.

Pannenkoeken eten € 3,-  per persoon ( 2 flinke pannenkoeken met suiker en/of stroop en een pakje Fristi/ chocolademelk of een beker limonade).

TIP: Je kunt ook kiezen voor een VERKORT KINDERFEEST van 1,5 uur. Een leuke middag op de hooizolder en/of speelveld (zie beschrijving hierboven) en tevens een excursie bij de kalfjes en koeien. De kosten voor een verkort kinderfeestje bedragen:
€65,- voor een groep t/m 10 kinderen incl limo en een zakje chips en een snoepje tussendoor!


In de oude melkput

Dorpsstraat 62
1734 JJ Oude Niedorp
Openingstijden

Het feestje begint in principe tussen 14.30 en 14.45 tot ongeveer 17.00 uur (zondag- en dinsdagmiddag zijn niet bespreekbaar).Als je blijft pannenkoeken eten doen jullie dat daarna. Andere tijden zijn bespreekbaar. 

Prijs € 90,- voor een groep t/m 10 kinderen, € 8,- voor een extra kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Kom in de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Alkmaar en maak bijvoorbeeld een #museumselfie of verzin een liedje bij de kunstwerken die je ziet.

Wel vooraf reserveren!