icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderfeestjes kunnen weer!Terug naar het overzicht

Door de versoepeling van de corona-maatregelen kunnen en mogen er weer kinderfeestjes worden gevierd!

Corona-tijd en kinderfeestje vieren? Dat kan en mag weer!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen gaan steeds meer locaties voor kinderfeestjes in de Kop van Noord-Holland weer open. Fijn voor alle jarigen van de afgelopen tijd en voor de kinderen die nu (bijna) jarig zijn!

Partijen die kinderfeestjes aanbieden hebben op hun site aangegeven of en zoja welke extra maatregelen er gelden i.v.m. het coronavirus. Check voordat je een kinderfeestje boekt dus altijd even goed welke voorwaarden er van toepassing zijn. Soms mogen er minder kinderen op het feestje komen of kan er maar maximaal één ouder bij het feestje aanwezig zijn. In eerste instantie zijn vooral de buitenfeestjes weer mogelijk.

Op Kidsproof kun je zien welke feestjes weer open zijn d.m.v. van het speciale vlaggetje met 'dit kinderfeestje is weer open'. Bekijk het overzicht: Corona: Kinderfeestjes in omgeving Alkmaar, Hoorn en Den Helder die weer kunnen en mogen


Kinderfeestjes vieren en RIVM-richtlijnen m.b.t. corona

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ook als je een kinderfeestje geeft. Zo moeten volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden van de kinderen. Lees op de site van het RIVM en de Rijksoverheid alles over de meest actuele maatregelen.

Kidsproof Kop van NH


Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in onze regio. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!