Voetgolf feestjeTerug naar het overzicht

Combineer het kinderfeestje in Speelpark de Swaan met Voetgolf of pompoen schilderen!

Bij Speelpark de Swaan kan je zelf je kinderfeestje vieren. Je mag namelijk van alles zelf meenemen en bent dus niet verplicht om eten en drinken in de horeca af te nemen! Als je het makkelijk vind, dan kan je wel een kindermenu reserveren bij de Swaan. Klik even door via de websitebutton voor meer info.

Dus neem een leuk tafelkleed mee voor de picknicktafel (die zijn er genoeg) en hang de slingers op in de bomen (wel even opruimen als jullie klaar zijn). Kosten € 5,00 pp

Daarnaast hebben ze nu ook de Voetgolfkinderfeestjes die dagelijks gevierd kunnen worden. Samen een rondje Voetgolf spelen op de baan van Voetgolf Alkmaar, dat naast Speelpark de Swaan ligt. Tijdens het voetgolf een beker limonade + zakje snoep en na afloop een medaille voor alle deelnemers. € 12,50 pp. Voor € 6,00 extra kan je daarna nog spelen in het Speelpark.

Wat ook erg leuk is, is om het Pompoenschilderen als kinderfeestje te doen (dagelijks van 15 september – 11 november) Ieder kind een Halloweenpompoen (M/L) snijden en nog even lekker spelen in het Speelpark. Na uitleg door deSwaan begeleiden de ouders het geheel. Kosten € 10,00 per kind / ca 3 tot 4 uur.

En na afloop lekker een ijsje uitzoeken bij IJsje Boe natuurlijk….

De Swaan ligt net achter Alkmaar, vlakbij recreatiegebied Geestmerambacht. Echt een heel leuk speelpark voor een dagje plezier maken. Het is groots opgezet. Er zijn 5 speeltuinen en ook het Liedjesland voor de kleintjes waar kinderliedjes tot leven komen. Er zijn 2 vet hoge springkussens en een mega mega groot waterbed waar je met al je vriendjes en vriendinnetje op kunt liggen! Skelteren, bootje varen, noem maar op!

Klik even door via de websitebutton voor alle mogeljkheden! 

Speelpark de Swaan

Wagenweg 2
1724 PT Langedijk (Oudkarspel)
Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op de website

Prijs Vanaf € 6,00 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand