VR Room kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Zwem tussen haaien, race met Formule 1 auto, neem de achtbaan en veel meer met een VR bril bij Tante Suus
Je weet het eigenlijk pas als je het ervaart! Zwem tussen haaien, race in een Formule 1 auto, doe een achtbaan rit en veel meer. Virtual Reality maakt je stoutste dromen, en meer, waar. Stap in de virtuele wereld bij Tante Suus. Boek snel de VR room! Ze hebben keus uit 50 verschillende experiences.

Kidsproofreporter Donna is gevraagd om het VR Room kinderfeestje te komen vieren bij Tante Suus en we hebben een Kidsproof vlog gemaakt van het feestje. Ze heeft in de achtbaan gezeten.. oren dicht..Wat gaan jullie doen op het Virtual Reality kinderfeestje?

Altijd al in een Formule 1 auto willen racen? Een vuurbal willen schieten met je handen? Slaan met een Lightsaber op de beat? Jaaa… het kan allemaal met Virtuel Reality. Jullie worden ontvangen door onze speciale Tante Suus Virtuel Reality begeleiders. Na een korte uitleg hoe alles werkt stappen we de Virtuele wereld in. Om de beurt krijgen jullie de bril op om zo alles te ervaren wat jullie willen. Van racen tot schieten, van achtbaan tot in de zee het kan allemaal!

Jullie hebben keuze uit 50 verschillende Virtuel Reality experiences.

Tijdens het feestje kunnen jullie gewoon lekker limonade drinken en tussendoor krijgen jullie nog een zakje chips. Aan het einde van het feestje krijgen jullie een officieel Tante Suus Virtuel Reality certificaat.

Durf jij het aan? Boek dan snel het Virtuel Reality kinderfeestje!

Vanaf welke leeftijd?
Het Virtual Reality feestje voor de kinderen vanaf een leeftijd van 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Virtual Reality kinderfeestje. De meerprijs is dan € 5,- per persoon en het feestje duurt 4 uur. Bij het compleet Virtual Reality kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Iets extra’s bij je kinderfeestje? Alles is mogelijk!

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden In overleg Prijs VR kinderfeestje 2-4 kinderen, 1 bril, 60 min. € 69,- 
VR kinderfeestje 2-6 kinderen, 2 brillen, 60 min. € 119,- 
VR kinderfeestje 2-8 kinderen, 2 brillen, 90 min. € 169,-
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!