icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Schaatsfeestje bij De MeentTerug naar het overzicht

De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Openingstijden Op de woensdagmiddag van 15:30 - 16:30 uur. Daarvoor kan je vrijschaatsen! Prijs Vanaf € 4,40
Vier je verjaardagsfeestje met een schaatsfeestje bij IJsbaan De Meent Bauerfeind!
Wil jij een cool feestje vieren? Dat kan op onze Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind. Je kunt kiezen uit 3 verschillende feestjes. Natuurlijk kan je bij alle feestjes via de horeca partner TRCK ook iets te drinken of te eten reserveren.

Recreatief schaatsen
Kom lekker schaatsen op de ijsbaan van De Meent Bauerfeind en bepaal zelf je eigen tempo. Dit feestje is mogelijk gedurende de openingstijden van de ijsbaan of de ijshal. Tijdens dit feestje zijn je ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk, er is geen begeleiding van een instructeur van de ijsbaan aanwezig. Dit feestje is mogelijk vanaf € 4,40 per kind. Heb je zelf geen eigen schaatsen? Dan kan je die huren bij Schaatsspeciaalzaak FortySix.

Fun Curlen Kinderfeestje
Met houten stenen mikken op de Dolly aan de overzijde; dit zijn de gekleurde cirkels op het ijs. Krijg jij de steen in de Dolly of weet jij je de steen van de tegenpartij weg te stoten? Fun Curlen is de steen 'gooien', schuiven en vegen. Maar Fun Curlen is bovenal heel veel fun! Wij kunnen dit kinderfeestje aanbieden op de 400-meterbaan en in de ijshal. Deze activiteit wordt begeleid door een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport. Het feestje kan plaatsvinden op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Minimaal aantal kinderen is 8, maximaal kunnen er 16 kinderen deelnemen. De kosten voor een Fun Curlen Kinderfeestje bedragen € 14,00 per kind. Voor dit kinderfeestje zijn schaatsen niet nodig. Reserveren kan via het formulier hieronder.

Ice Challenge Kinderfeestje

Tijdens een maximaal 1 uur durend programma worden kinderen verschillende activiteiten aangeboden. Zij kunnen zelf kiezen hoe zij lekker bewegen op het ijs. De activiteiten variëren van vrij schaatsen, ice biken, ice hockey, sjoel de puck of fun curlen. Deze activiteit wordt begeleid door een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport. Dit feestje kan plaatsvinden op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Minimaal aantal kinderen is 8, maximaal kunnen 16 kinderen deelnemen. De kosten voor een Ice Challenge Kinderfeestje bedragen € 16,00 per kind. Voor curlen en ice biken zijn schaatsen niet nodig. Mocht je willen schaatsen en zelf geen schaatsen hebben, kan je schaatsen huren bij Schaatsspeciaalzaak FortySix. Reserveren kan via het formulier op de website (klik even door via de websitebutton)

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs