Escape room voor kidsTerug naar het overzicht

Een echte Escaperoom voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Er zijn 3 escape rooms allemaal met eigen thema.

Leuk als gezinsuitje! Ook in de meivakantie. Ze zijn "coronaproof" open en je kunt de escaperoom doen met het hele gezin. Jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen en je kunt kiezen uit:

Jungleroom ( 8 tot 14 jaar)
Je bent met je vrienden als team opgezet om de jungle en de dieren te redden want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Eenmaal in de jungle moeten jullie achterhalen wat er aan de hand is, zodat jullie het probleem voor de dieren kunnen oplossen. Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd anders is het einde inzicht van het mooie oerwoud en de dieren.

Glow in the dark room
(8 tot 14 jaar)
Jullie hebben een slaapfeestje en blijken allemaal de zelfde droom te hebben. Jullie zijn namelijk beland in een fantasie wereld vol met kleuren en opdrachten.Om uit je droom te kunnen ontsnappen moeten jullie alle opdrachten binnen 60 minuten volbrengen.
Voor een leuk effect, trek witte kleding aan.

De magische toverkamer, een nieuwe Escaperoom, ook Glow in the dark (vanaf 10 jaar)
Tovenaar Escapan heeft een geweldig tovenaarsdrankje gemaakt waardoor mensen jong worden, maar heks Anastasia heeft dit ontdekt en wil het drankje hebben. Heel af en toe verschijnt de heks Anastacia dan ook in de kamer van tovenaar Escapan om hem te zoeken. Aan jullie de taak de tovenaar Escapan eerder te vinden dan heks Anastacia zodat jullie samen met de tovenaar een drankje of spreuk vinden om de heks voorgoed te laten verdwijnen. Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor. Ook leuk te spelen als familieroom. Minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. Voor een leuk effect, trek witte kleding aan.

TIP: klik nog even door naar een overzicht van de leukste kinderfeestjes in de Alkmaar, Hoorn en Den Helder!

kids safety escaperoom

Kwadijkerkoogweg 14c
1442 LA Purmerend
Openingstijden Open van woensdag t/m zondag Prijs €85 voor 4-8 kinderen. Je betaalt per escaperoom. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!