Surffeest bij FoamballTerug naar het overzicht

Surfschool Foamball

Ruijslaan 44
1796 AD De Koog
Openingstijden Op afspraak Prijs Vanaf €15,- per kind. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de site. Naar de website Toon telefoonnummer
Vier een te gek kinderfeestje bij Surfschool Foamball op Texel of in Julianadorp.

Surfen is een stoere sport die iedereen kan leren. Binnen 1,5 uur sta je op en ga je staand met de golf mee! Uiteraard gaat de surf instructeur mee het water in zodat je altijd van dichtbij geholpen wordt. De surflessen worden gegeven vanaf 6 jaar met speciale softtop surfboards en warme wetsuits. Deze surfboards zijn zacht aan de bovenkant en extra breed zodat je snel kan opstaan.

Bij dit supertoffe partijtje ga je met al je vriendjes en vriendinnetjes de zee op! Jullie verzamelen op het strand bij de surfschool. Eerst krijg je een grote high five en wordt er verteld wat er allemaal gaat gebeuren. Je krijgt een wetsuit aan over je badkleding en mag een mooi surfboard uitkiezen. Dan begint de surfles.
De eerst les staat in het teken van staand met de golf mee gaan. Er wordt uitgelegd hoe je het water in gaat, de juiste golf uitkiest, paddelt en opstaat! Dan ga je tot aan je heupen het water in en sta je in de branding. Even wachten tot de perfecte golf komt en surfen maar!

De surfles duurt 1,5 uur en al het materiaal is er bij inbegrepen. Na de les krijg je een echte surf diploma mee naar huis en kan je nog even op de surfschool blijven relaxen.

Voor meer informatie over dit spetterende feestje, klik je op de roze button! 

Van al dat sporten trek gekregen? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs