Nieuw pannenkoekrestaurantTerug naar het overzicht

Restaurant De Pannenkoek is nieuw in Langedijk en ligt boven de bowlingbaan en klimwand van De Geus!
Er is een nieuw pannenkoekenrestaurant in Langedijk! De Geus Sport & Events heeft in januari restaurant De Pannenkoek geopend. Waarom? Omdat zij vinden dat dit dé perfecte toevoeging is aan de totaalbeleving die ze bieden! 

Naast de (h)eerlijke gerechten van de houtskoolgrill in Restaurant BROEQ, kan je nu dus ook genieten van heerlijke pannenkoeken. Na het succes van de kindermenu’s bij de familie- en kinderfeestjes op het indoor terras, hebben zij besloten om deze ruimte om te toveren tot pannenkoekenterras. Sinds januari hebben al veel bezoekers zich de ambachtelijk bereide pannenkoeken goed laten smaken.

Net als in Restaurant Broeq, staan ook in Restaurant De Pannenkoek eerlijke en lokale producten centraal. Ze werken samen met Maalderij De Gouden Engel in Koedijk, waar het oude ambacht van graan malen op windkracht levend word gehouden. De vele graansoorten die in deze molen worden vermalen, komen zoveel mogelijk uit de regio. Ook de groente die je bij of op jouw pannenkoek krijgt, komen uit de streek.
Biologische streekingrediënten en een grote diversiteit en pannenkoeken die met liefde zijn bereid: deze pannenkoeken moet je gewoon geproefd hebben!

Kinderfeestje
Het pannenkoekenterras ligt bij de bowlingbanen en klimwand. De combinatie van leuke activiteiten en overheerlijke pannenkoeken staan garant voor een geslaagd kinderfeestje.

NIEUW: Bowl & Pancake arrangement voor 11 euro. Dit arrangement is ook uitermate geschikt voor een kinderfeestje.

Restaurant De Pannenkoek

Bijlestraat 64
1721 PW Broek op Langedijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Kom in de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Alkmaar en maak bijvoorbeeld een #museumselfie of verzin een liedje bij de kunstwerken die je ziet.

Wel vooraf reserveren!