Uit je bol deze zomer!Terug naar het overzicht

zaterdag 15 augustus
Durf jij naar Land van Fluwel te komen? Lekker prieken en prutten. Wedden dat een dag tekort is?
Vrij in de bol!
Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en beleven wilde avonturen op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp. Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Het kleine Land
Nieuw in de 2020 is Het kleine Land. Een speelplaats voor de allerjongste jeugd vanaf 1,5 jaar waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park deze winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Bekijk hier Land van Fluwel in 1 minuut:Check de extra corona maatregelen op de website van Land van Fluwel via de websitebutton.

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!