H20 Esports zomerkampTerug naar het overzicht

Bij H20 Esportskampen komt gamen tot leven deze zomervakantie
Dol op gamen en wil je dit graag met leeftijdsgenootjes doen?  De H20 Esportskampen brengen gamen tot leven, door de combinatie van binnen én buiten activiteiten op de grootste high-tech locatie van Europa, de H20 Esports & gaming Campus Amsterdam. Ga samen vijf dagen lang op een missie en ontwikkel je door het unieke trainings- en animatieprogramma!

De kinderen werken zowel online & offline samen met leeftijdsgenoten, zijn binnen én buiten actief en gaan aan de slag met een creatief collectief. Je krijgt training van ware Esports experts en coaches, maakt kennis met verschillende thema’s en ontmoet ze toffe influencers!

WINACTIE: extra leuk: We mogen onder alle Kidsproof volgers in Noord-Holland 1 plekje t.w.v. € 352 in dit kamp weggeven! (Dat wil dus zeggen onder de volgers van Kidsproof Amsterdam en Kidsproof Kop van Noord-Holland)
Om kans te maken op die plek reageer je in de facebookpost en vertel je wat jouw favoriete game is. We maken de winnaar rond 1 juli bekend.

Deze trailer geeft een goede indruk van het kamp:Tijdens een H20 Esportskamp:

• Ontwikkel je zowel online als offline door het unieke H20 Esports trainings- en animatieprogramma
• Ervaar je een unieke beleving tussen binnen en buiten: krijg training in onder andere de Omen Gaming Club en op de sportvelden
• Krijg je persoonlijke begeleiding, ontwikkel je je skills en ontvang je een eigen certificaat
• Ontvang je je eigen officiële H20 Esportskampen tenue
• Ontmoet je experts, coaches en influencers bekend uit de Esports wereld
• Maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor de rest van je (Esports)leven!

Je gaat natuurlijk niet de hele dag op een scherm kijken, je gaat ook lekker bewegen! Met de interactieve Gaming Walls ren je je bijvoorbeeld een slag in de rondte en moet je proberen zoveel mogelijk punten te halen. Naar buiten ga je ook want, we brengen gamen tot leven!

De H20 Esportskampen zijn bedoeld voor iedereen van 8 t/m 15 jaar en zijn in de zomer-, herfst- en kerstvakantie.

Enthousiast geworden? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en tickets!

H20

Spinnekop 2-3
1444 GN Purmerend
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw jaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial