Tweehek ZomerkampenTerug naar het overzicht

Op zoek naar avontuur en plezier? Beleef een onvergetelijke week met de kampen van Tweehek!
Tweehek-Recreatie organiseert al 49 jaar zomerkampen voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 9 t/m 21 jaar. Een enthousiast begeleidersteam zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten en dat alles binnen het Keurmerk Kindervakanties. Kijk hieronder welk zomerkamp het beste bij jullie past!

Avonturenkamp (9 t/m 13, 13 t/m 16 en 16 t/m 21 jaar)
Wil jij wel eens weten hoe het is om in de schoenen te staan van een echte avonturier? En houd je van actieve en (ont)spannende activiteiten? Het avonturenkamp is een geweldige en avontuurlijke week, met activiteiten zoals: outdoor-lasergamen, klimpark, DX waterpark, bumpervoetbal en archery tag!

Computerkamp (9 t/m 13 en 13 t/m 16 jaar)
Houd je van alles wat met computers en games te maken heeft?
Dan is computerkamp hét zomerkamp voor jou! Een week waar je met leeftijdgenoten de wereld van het (online) gamen gaat beleven. Daarnaast is er volop tijd voor outdoor activiteiten zoals outdoor-lasergamen, geocachen, boogschieten en kanoën.

Girlscamp (9 t/m 13 jaar)
Lijkt het je leuk om een echte meidenweek te beleven? Dat kan in een week vol met activiteiten en avonturen speciaal voor girls only! Je gaat in deze week bezig met o.a. knutselen, muziek/dans, theater, klimmen in een klimbos en outdoor-lasergamen.

Outdoor Avonturenkamp (12 t/m 16 jaar)
Lijkt het jou spannend om Back to Basics te gaan? Neem dan deel aan ons Outdoor Avonturenkamp. Je overnacht bij dit zomerkamp in tenten. Daarnaast onderneem je de gaafste activiteiten zoals een dag naar het klimpark of naar het DX waterpark.

TechCamp (9 t/m 13 en 13 t/m 16 jaar)
Het TechCamp is voor iedereen die van technische snufjes houdt. Samen met je mede deelnemers en begeleider ga je de leukste, spannendste en gekste dingen creëren! Arduino, leren solderen, programmeren, 3D modelleren/printen en modelvliegen.

Gamekamp (13 t/m 16 en 16 t/m 21 jaar)
Vind jij het leuk om samen met anderen via een lokaal netwerk of online dezelfde games te spelen? Dan is het Gamekamp zeker voor jou! Hier ga je twee dagdelen samen met andere leeftijdsgenoten gamen.

Nieuwsgierig? Enthousiast? Overtuigd? Ga dan snel naar de website van Tweehek Jeugdvakanties, klik door via de roze button!

Tweehek Jeugdvakanties

Schoonloerstraat 4
9534 PC Westdorp
Openingstijden Er zijn gedurende de hele zomervakantie leuke kampen. Klik door naar de site voor het volledige overzicht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw jaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial