Ziezo! KindercoachingTerug naar het overzicht

Ziezo! Kindercoach helpt je kind bij faalangst, pesten, laag zelfvertrouwen, scheiding & meer!
Ziezo! Kindercoach biedt praktische en kortdurende begeleiding aan kinderen, maar biedt ook ondersteuning aan hun ouders. Wanneer je merkt dat jouw kind niet lekker in zijn of haar vel zit, kun je de vakkundige hulp van Ziezo! Kindercoach inschakelen.

Maaike Mud van Ziezo!: “Door de coachingsgesprekken te combineren met leuke activiteiten, zijn kinderen snel op hun gemak. Door het toepassen van verschillende gesprekstechnieken waarbij luisteren en positiviteit centraal staan, zijn in korte tijd mooie verbeteringen te behalen”.

Ziezo! is flexibel en biedt verschillende mogelijkheden. Zo kan er kan een afspraak met Maaike worden gemaakt in haar speciaal ingerichte praktijk in Heerhugowaard, maar je kunt ook kijken of E-coachen iets voor jou is.

Met E-coachen ga je zelf met je kind in gesprek. Via internet krijg je van Ziezo! een op maat gemaakt programma met leuke opdrachten en praktische tips, volledig afgestemd op de hulpvraag. Zo kun je als ouder zelf kennismaken met Kindercoaching en direct de voordelen ontdekken.

Nieuwsgierig? Klik even door naar de website via de button!

Ziezo! Kindercoach

Cereslaan 6
1702 CC Heerhugowaard
Prijs Vanaf € 40 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial