4 x leuke Sinterklaas printables

12 november 2020
Alvast in Sinterklaas-stemming komen? Dat lukt vast met deze 4 hele leuke gratis Sinterklaas printables: een Sinterklaas aftelkalender, een Sinterklaas afstreepkaart, Sinterklaas Bingo en een Sinterklaasspel. Sla de afbeelding op op je computer, print 'm uit en aan de slag!

Aftelkalender

Hoeveel nachtjes slapen nog mama? Met onze handige Sinterklaas Aftelkalender is dat hartstikke duidelijk! TIP: Versier het vakje als ze op die dag hun schoen mogen zetten!Sinterklaas Afstreepkaart

Zijn de huizen in jullie buurt ook zo mooi versierd? Hoogste tijd om een wandeling door de buurt te maken. Elke keer als je de Sint of een (gluur)pietje ziet, mag je een cadeautje inkleuren!


Sinterklaas Bingo

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten gaan we op zoek naar aanwijzingen. Print deze leuke Sinterklaas bingo uit en neem hem mee tijdens een rondje door de buurt!Sinterklaasspel

Leuk voor pakjesavond of gewoon tussendoor: het Kidsproof Sinterklaasspel. Je speelt dit spel met pakjes of pepernoten. Wie bereikt als eerste het paard van Sinterklaas?We wensen jullie een hele leuke Sinterklaas periode!