De mooiste familievoorstellingen in Theater Rotterdam

30 december 2022
Bij Theater Rotterdam staan tot en met juni de leukste jeugd- en familievoorstellingen op het programma! Zo beland je met Erik tussen de insecten, beleef je een avontuur achter de regenboog, hoor je dat een leugentje soms wel kan en maak je een reis door de seizoenen. Je verwondert je over ongekende voetbaltrucs en de kracht van verbeelding, vergaapt je aan spannende circusacts en ziet de reis van Mowgly in Jungle Book door de ogen van een jonge vluchteling.
Deze toffe jeugd- en familievoorstellingen spelen er in Theater Rotterdam
Bekijk hieronder onze tips! Welke avonturen gaan jullie allemaal beleven?

Erik of het klein insectenboek | 8+

Zondag 15 januari
Je komt oren en ogen tekort bij Erik of het klein insectenboek, de vrolijke familievoorstelling vol muziek, dans en een fantastische cast! Volg de avonturen van het fantasierijke jongetje Erik, die als vlieg in stadspark Wolleweide terechtkomt en daar bizarre avonturen beleeft.


POPpulisme | 8+

Zondag 12 februari
Een grappige voorstelling met een donker randje over hoe één iemand een heel volk naar zijn hand kan zetten. Met live slagwerk, zang en heel veel poppen laat POPpulisme zien dat niet iedereen zomaar te vertrouwen is en je altijd zelf moet blijven nadenken.  

  

Liegebeesten | 7+

Zondag 19 februari  
Noa denkt dat zijn zusje in weggespoeld door het doucheputje. Met zijn onzichtbare vriend Priem trekt hij de magisch wereld onder het putje in. Liegebeesten is een muzikale voorstelling over een dapper kind op zoek naar de waarheid. Of is een leugentje soms toch nodig om je doel te bereiken?


Vier | 4+

Zondag 26 februari  
In de dynamische muzikale voorstelling Vier maak je een reis door de seizoenen, van winterse stilte en nieuw leven in de lente naar zomerse dwaasheid en herfstromantiek. Een prachtig verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkomen. Zien!

  

FTBLL - Can you kick it? | 8+

Zondag 19 maart
Wat een spectaculaire voorstelling is dit! Sterren uit het straat- & freestyle voetbal en breaking showen hun ongekende baltrucs, flitsende voetenwerk en coole powermoves in FTBLL - Can you kick it?. Met persoonlijke verhalen laten ze zien hoe je het ver kan schoppen van de straat tot het podium.


Bazar | 9+

Zondag 2 april  
De een ziet overal gevaar, de ander is onbevreesd. Twee meisjes die in niets op elkaar lijken, sluiten in Bazar samen een verbond. Een voorstelling die gaat over de kracht van verbeelding en de moed om het leven aan te gaan. Een mix van meeslepende muziek en een vleugje suspense, huiver en humor.


Circusstad Festival

3 t/m 7 mei
Beleef het adembenemende Circusstad Festival, met topacts van over de hele wereld! Je zit geheid op het puntje van je stoel tijdens de spectaculaire voorstellingen en oogverblindende circusacts op het Schouwburgplein én op meer bijzondere locaties in Rotterdam.


Jungle Book Reimagined | 10+

Zaterdag 10 juni
In Jungle Book Reimagined ervaar je Mowgli’s reis door de ogen van een jonge vluchteling, die een door klimaatverandering flink aangetaste wereld om zich heen ziet. Een prachtige voorstelling met originele soundtrack, topdansers én indrukwekkende animatie en visuals! 


Zie het allemaal in Theater Rotterdam!

Naast bovenstaande tips staan er tot en met juni 2023 nog meer peuter-, kleuter- en kindervoorstellingen op het programma bij Theater Rotterdam, waar je met de hele familie, vriendjes en vriendinnetjes naartoe kunt! Bekijk ze allemaal en kies jullie favoriet! Klik via de roze button hieronder door naar het hele familieprogramma! Naar de website