icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

5x leuke printables voor kids tijdens de lockdown

28 december 2020
Op onze vorige serie printables kregen we zulke leuke reacties! Vandaar dat we weer aan de slag zijn gegaan met nieuwe versies! Hieronder vind je een nieuwe kletspraat - deze keer een winterversie, een leuk telspel, een tafelposter, een ommetje-spel en een weekkalender voor de kinderen met allerlei klusjes!
Nieuwe printables voor kids tijdens de lockdown

Printable: Winter-kletspraat

Heb jij ook van die babbelaars in huis? Ik zou het liefst alles opschrijven en niets vergeten. Maar nog leuker is gewoon goed luisteren :-) er komen steeds weer nieuwe verrassende praatjes uit die kleine kletskousen. Heb je geen praatjesmakers, dan kan zo'n kletspraat ook helpen om ze wat meer te laten vertellen. Met deze wintereditie van de gesprekkaartjes kom je er bijvoorbeeld achter wat papa doet als hij ingesneeuwd raakt of wat de mooiste herinnering is van het afgelopen jaar van je kind. Klik op de afbeelding voor een goede printversie, print uit en kletsen maar!


Klusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is extra leuk, omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wil doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig :-)
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Het grote telspel, print 'm snel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Hier thuis spelen we heel graag spelletjes, onder het eten worden er vaak kwisvragen gesteld en tijdens een wandeling hebben we ook vaak wedstrijdjes van boom naar boom. Hieronder vind je een leuke tel spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Wij zetten de timer alvast! Perfect voor tijdens de lockdown, zo hoef je je geen dag te vervelen.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.
Tijd voor een ommetje? Neem dit spel mee!

Even een frisse neus halen in de buurt? Als jullie regelmatig een blokje om lopen, dan hebben de kids het op een gegeven moment wel gezien. Met deze leuke printable-variant van het telspel hierboven is dat ommetje ineens weer helemaal leuk! Klik op de afbeelding voor een goede printversie.
Tafeltjes leren? Met deze tafelposter lukt het wel!

Welke ouder heeft ze vroeger niet in het hoofd gestampt, de tafeltjes! Eindeloos hebben we ze opgedreund! En ook nu wordt er hier heel veel geoefend om de keersommen onder de knie te krijgen! Wat daarbij helpt, is een poster ophangen. Bij ons hangt hij in het toilet en dat werkt heel goed! Daarom deze fijne tafelposter om uit te printen. Waar gaan jullie hem ophangen? 
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwste printables vinden en hopen dat jullie er veel plezier van zullen beleven!