Tennisvereniging PlaswijckTerug naar het overzicht

Vind je het leuk om te tennissen? Schrijf je dan in voor tennisles bij tennisclub Plaswijck!
Als je tennislessen wilt gaan nemen bij LTC Plaswijck '62 dien je eerst lid te worden van de vereniging. Dit kan via het online inschrijfformulier. Klik op de roze button om naar de website te gaan. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst en hoort of je wordt toegelaten. Het is nogal een populaire club met een wachtlijst, dus je hebt geen zekerheid dat je toe kunt treden.

Populair is de club zeker, ze zijn immers verkozen tot 'Vereniging van 2014'. Als je dus eenmaal lid bent, weet je zeker dat je lid bent van een gezellige club. Regelmatig staan er leuke activiteiten en evenementen op het programma. 

Tip: Ontvang je onze Kidsproof nieuwsbrief al? Meld je aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten.LTC Plaswijck '62

Plaswijcklaan 56
3054 CP Rotterdam
Openingstijden Zie voor inschrijvingsdata de website, klik hiervoor op de roze button. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?