Spider GymTerug naar het overzicht

Leer de technieken van Thaikickboksen of Kickboksen bij Spider Gym!
Het grote verschil tussen Thaiboksen en Kickboksen is de technieken die wel/niet uitgevoerd mogen worden. Bij Thaiboksen zijn de knie en elleboog toegestaan. Bij Spider Gym wordt de elleboogtechniek nog niet toegepast in de jeugdgroepen i.v.m. hun eigen veiligheid.

Op dit moment zijn er bij Spider Gym 4 verschillende groepen:
  • Groep 1: speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, waarbij veel aandacht is voor sport en spel. Er wordt nooit contact gemaakt met een ander kind maar op een zak, zodat er veel technieken worden bijgeleerd. De lessen zijn ook erg goed voor de motoriek van het kind.
  • Groep 2: kinderen van 7 t/m 12 jaar, waarbij voornamelijk technieken en spelsparvormen worden geleerd. Er wordt dus nooit voluit gespard.
  • Groep 3: 12 t/m 16 jaar
  • Groep 4: alleen voor de meiden!
Respect, discipline en doorzettingsvermogen spelen een grote rol in het programma van Spider gym. Als je een keer wilt meedoen, heb je alleen een kort broekje en een t-shirt nodig voor de eerste les. Geïnteresseerd? Kijk op de website voor meer informatie door op de roze button te klikken.

Tip: volg je ons al op Facebook? We hebben heel veel leuke tips met je te delen!
Spider Gym

De Graeffstraat 4
3039 XD Rotterdam
Openingstijden Kijk voor de openingstijden en het lesrooster op de website. Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig (of net geweest) en zoek je nog een leuk kinderfeestje? In onze categorie Kinderfeestjes vind je heel veel superleuke feestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes