Holland Exposeert ThuisTerug naar het overzicht

Doe je ook mee? Het Onderwijsmuseum daagt je uit om zelf een tentoonstelling te maken!
Wil je weten hoe je een tentoonstelling maakt, zoals dat ook in een echt museum gebeurt? Volg dan de online cursus van het Nationaal Onderwijsmuseum. In de online workshop 'Heel Holland Exposeert Thuis!' leer je in vier delen hoe je een expositie maakt. 

De online workshops zijn bedoeld voor kinderen en families die willen weten hoe je een tentooonstelling maakt. Je leert hoe je een catalogus maakt, een tentoonstelling bouwt en er reclame voor maakt. Het is een echte familie-cursus; iedereen kan meedoen! De materialen zijn thuis aanwezig of via de site van het Onderwijsmuseum te downloaden.

Vanaf vrijdag 10 april verschijnt de eerste workshop. De overige drie worden in de drie dagen erna online gezet. En...de mooiste tentoonstellingen worden gedeeld op de Facebookpagina van het Onderwijsmuseum, dus zorg dat je de tentoonstelling filmt!

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Nationaal Onderwijsmuseum

Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Songfestivalprogramma bij Maas!

Songfestivalprogramma bij Maas!

Deze week is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam! Speciaal hiervoor heeft Maaspodium voor kids een gaaf Songfestival programma op 22 mei: een livestream van het Intergalactic Superspace Songfest én de GRATIS coole Masterclass Melomaniac!

Meld je snel aan, want vol = vol