Speeltuin 110 MorgenTerug naar het overzicht

Gezellige buurtspeeltuin in de wijk 110 Morgen. Kom je lekker spelen?
Midden in de wijk 110 Morgen ligt de gezellige buurtspeeltuin 110 Morgen. Er zijn leuke speeltoestellen voor de kleintjes, maar ook de wat grotere kinderen kunnen hier fijn spelen.

En de ouders? Die kunnen zich prima vermaken op het terras met een lekker kopje koffie. Er is horeca aanwezig, je kunt er diverse snack, een tosti of een ijsje bestellen. Er worden regelmatig op woensdagmiddag activiteiten georganiseerd.

Ontvang je onze Kidsproof nieuwsbrief nog niet? Meld je aan en je ontvangt maandelijks de leukste tips & adressen. Zo ben je altijd op de hoogte!

Speeltuin 110 Morgen

Minosstraat 6
3054 RT Rotterdam
Openingstijden Zomerperiode (mei t/m sept): dagelijks open. Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Winterperiode (okt t/m april): woensdag en vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
In de schoolvakanties gelden de openingsdagen en tijden van de zomerperiode. 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en2e kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.
Prijs Voor € 25,-per jaar is het hele gezin lid. Niet-leden betalen € 1,50 entree per persoon per dag. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op safari!

Op safari!

Ga deze zomer mee op safari… door de mais! Haal bij Boerderij Het Lansingerland een rugzakje op met drinken, een appel en een reisgids en volg de spannende route door de mais! Uitgespeurd? Neem een kijkje in de koeienstal. Je mag de koeien voeren!

Laarzen aan en gaan!