icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Ga naar Gouda!Terug naar het overzicht

Gouda heeft zo veel leuks te bieden! Ontdek welke toffe activiteiten je hier kunt doen met VVV Gouda.
Niet zo ver van Rotterdam ligt de stad Gouda, bekend van kaas en siroopwafels en vol historische straatjes, authentieke winkeltjes, grachten én een heleboel leuke activiteiten om te doen met kinderen.

Ontdek de wereld van Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience! Beleef een interactieve reis door een goudgeel universum. Als dat geen smullen wordt..

Leer meer over de geschiedenis van Gouda in Museum Gouda. Ga op stap met de 17e eeuwse schutter Hendrick om zo het museum te ontdekken. Ook zijn hier regelmatig leuke workshops en activiteiten voor de kinderen te doen! 

Net iets anders dan de bekende stroopwafel, maar de siroopwafel is er niet minder lekker om. Maak kennis met dit lekkere hapje in de Kamphuisen Siroopwafelfabriek.

Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park! Spelenderwijs kom je hier van alles te weten over de dieren die miljoenen jaren geleden de aarde bevolkten. Gaaf!

Tijdens het Super Coole Kidsfeest is er van alles te doen en te beleven voor kinderen in Gouda. Doe mee aan meer dan 50 toffe activiteiten voor verschillende leeftijden. 

Benieuwd wat Gouda nog meer te bieden heeft? Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Rotterdam en ontvang toffe tips in je inbox!

VVV Gouda

Markt 35
2801 JK Gouda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden