Relaxcursus Studio IkigaiTerug naar het overzicht

Bij Studio Ikigai leren kids zich te ontspannen tijdens een unieke cursus.
Soms kan het voor kinderen best pittig zijn in een maatschappij waarin veel prikkels zijn, alles snel gaat en er veel van hen wordt gewacht. Studio Ikigai biedt cursussen aan om kids zich beter te leren ontspannen. Van peuters en kleuters tot tieners en alles ertussenin. Natuurlijk ziet een les voor peuters er anders uit dan voor tieners, maar de basis is altijd een uniek 7-stappenplan dat elke les wordt doorlopen om te komen tot ontspanning: bewegen, ontspanningsspel, stretchen, massage, ademoefening, bevestiging en visualisatie.

Er zijn lessen voor:

Little Stars (kleuters groep 1 en 2)
Deze ouder-kind-lessen zijn speciaal afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. In de lessen gaan de kids op avontuur en ontdekken ze hoe je door middel van beweging, spel, massage, visualisatie, bevestiging en ademhalingstechnieken tot ontspanning kunt komen. En dat alles op een speelse en vrolijke manier.

Relax kids (groep 3 t/m 6)
Doel van deze lessen is dat kids spelenderwijs in balans en tot zichzelf komen. De nadruk ligt daarbij op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven. Met iedere les een ander thema dat aansluit bij de belevingswereld van het kind. Thema's die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld Superhelden, de Elfentuin, de Snoepjesfabriek of De ruimte in!

Chill skills (groep 7, 8 en brugklas)
Tijdens 6 lessen leren kinderen aan de hand van oefeningen hun hoofd tot rust te brengen en om te gaan met lastige gevoelens, spanning of stress. Met de lessen kunnen kids zich beter concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen. Naast ontspannings- en ademhalingsoefeningen worden ook een aantal voor hen belangrijke onderwerpen aangekaart.  

Voor meer informatie en aanmelden klik je op de roze button om naar de website van Sudio Ikigai te gaan.

Tip: volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Studio Ikigai

Meidoornsingel 63
3053BK Rotterdam
Openingstijden Zie website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips