Eerste hulp bij vakantie boeken

2 januari 2017
Je kent het wel… Elk jaar is het weer een uitdaging: een leuke vakantie plannen voor het héle gezin.
En dus helpen we je dit jaar een handje, door 10 van onze favoriete Kidsproof reisaanbieders, in eigen land en verder weg, op een rij te zetten. Voor iedereen wat. Nu alleen nog kiezen…



Voor boeren & boerinnetjes in de dop
Onze kids vonden het té gek: op stap met de boer, knuffelen met de dieren en lekker scharrelen op het land bij FarmCamps! En dus krijgen Kidsproof-fans €25 korting en gratis leenoveralletjes tijdens je vakantie! Gebruik de kortingscode: kidsproofc17

Voor sport én relax liefhebbers
Wat een luxe: sporten, wellness, eten en drinken, all-inclusive in een prachtig resort bij Club Med. Garantie voor een geweldige familievakantie! De kids hebben de tijd van hun leven bij de kinderclub en jullie als ouders hebben af en toe wat tijd voor elkaar!



Voor (voordelige) vroege vogels
Lekker in Nederland blijven? In een van alle gemakken voorzien huisje? Op een leuk park vol activiteiten? Center Parcs biedt je nu ook nog eens een wel héle aantrekkelijke vroegboekkorting tot 36%, incl gratis vouchers en voorkeursligging!

Voor wereldontdekkers met kinderen
Ontdek samen de wereld! Ga jij je kinderen deze zomer de wereld buiten Europa laten zien? RiksjaKids brengt je naar de mooiste plekjes. Wat dacht je van Mexico? Of Indonesië? Sri Lanka is ook prachtig... Of Costa Rica?



Voor alleenstaande ouders
Speciaal voor vaders en moeders die alleen met hun kind(eren) op vakantie willen, is er MarisLife. Van luxe tenten en zonnige hotels tot een relaxte cruise. Eindelijk leuke 1-ouder vakanties voor zowel jezelf als je kids!

Voor natuurontdekkers
Tijdens de vakanties is er van alles te beleven op Camping Geversduin! Hamerslingeren voor de papa's, zaklopen voor de kids of hunebedspelen voor het héle gezin! Of ga mee op griezel- en sprookjestocht, superleuk!



Voor luxe 'Glamping' kampeerders
Tussen de bossen en landerijen in het Overijsselse Vechtdal beleven jouw kids bij Kampeerdorp de Zandstuve de mooiste avonturen met de bewoners van Stuufeiland. En jullie relaxen bij de luxe lodge of je eigen ruime kampeerplek!

Voor verre reizigers
Spot deze zomer koala's, kangoeroes en krokodillen! Ken je TravelEssence al? Zij organiseren kindvriendelijke reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland, zodat je met het hele gezin Down Under kunt ontdekken in de zomervakantie!



Voor eilandliefhebbers
Ga op zomervakantie of een lang weekend naar Texel en geniet met je kinderen van het echte eilandgevoel. Strand, zeehonden, garnalenkotter, klimpark; Texel is één groot speelparadijs voor kids. Boek nu je Texelvoordeel VVV Texel & kies je cadeau!

Handige tips voor een vliegvakantie met kids
Slaat de stress al toe als je alleen al denkt aan een vliegvakantie met jouw kleintjes? Terwijl zo'n zon-zee-strand vakantie in een ver land je eigenlijk best lekker in de oren klinkt... Lees de tips van reisblogster Tessa en je bent er klaar voor!