Leuke feestjes en uitjes die weer open zijn

8 juni 2020
Er zijn al weer heel veel kinderfeestjes mogelijk en ook plekken om naartoe te gaan. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Draaiboek voor kinderfeestjes

Het mag weer; kinderfeestjes geven! En hoe relaxt is het als je dat thuis kan vieren, maar zonder al het gedoe van het regelen van het feestje. Van Kaat zorgt voor een super leuk thuis-feestje met de draaiboeken en feestpakketten.


Opening Prehistorisch Dorp

Reizen terug in de tijd in hèt open luchtmuseum in Eindhoven mag vanaf 2 juni weer! De historische bewoners staan weer voor je klaar. Terug in de tijd in de buitenlucht, dat is zeker met dit weer genieten. Koop vooraf je tickets online.

 

Vreemde-dieren-feestje!

Het vreemdste Dierenpark van Nederland de Oliemeulen is ook weer open! Bekijk een vliegende hond of ontwijk de loslopende stinkdiertjes, wat een lol. En natuurlijk kan er zelf ook geklommen worden als aapjes.

Gegarandeerd een avontuurlijk feest of bezoek!

 

Zwemmen met je kleintje

Dat is ook een feestje; samen met je kleine kindje (0-4 jaar) zingen, spetteren en drijven bij Optisport Den Butter in Gilze Rijen. Zo raakt je kindje spelenderwijs vertrouwd met water.

Optisport heeft deze maand ook een actie; 50% korting op een starterspakket voor de zwemlessen. Je kan een gratis proefles aanvragen!

Dit legolampje zelf maken

Tijdens het kinderfeestje bij OntwerpCirkel kan je dit lego ledlampje helemaal zelf maken en mee naar huis nemen. Hoe gaaf is dat! Als je toch meer van het 3D tekenen bent, kan dat ook. Of bouw je eigen Minecraft wereld. Hoe dan ook; bij OntwerpCirkel vier je een uniek kinderfeestje.


Gratis WWF thuislessen

Het WWF helpt de natuur en wilde dieren beschermen. Wat zo leuk is.. alles wat zij weten willen ze ook aan jou leren! Vanuit huis kun je gratis mee doen aan Toekomstkunde: lesmateriaal over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren.