Zomervakantie tips Tilburg 2022

24 juli 2022
Het is zomervakantie! Tijd om er weer lekker op uit te gaan met de kinderen en mooie, leuke en toffe herinneringen samen te maken. Wat is er weer veel te doen in onze regio! Wij hebben superleuke tips voor je verzameld. Welk uitje gaan jullie met elkaar doen?
Zomervakantie tips Tilburg 2022

Vier de zomervakantie in en om Tilburg met onze top tips!

Circusshow FIESTA
Dit jaar viert jeugdcircus Il Grigio feest, want ze bestaan al 60 jaar! Ze doen dit met de spetterende, 2 uur durende Circusshow FIESTA. Het is een show met super gave acts en trucs. Zoals fietsen op één wiel, acrobaten en goochelen. En dit is maar een greep uit de wel 14 acts!
Vier dit feest mee! 


Een zomer stampvol natuur!
Stap de natuur binnen bij NatuurmuseumBrabant. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten EN bijzondere zomervakantie activiteiten: gebruik je snavel om te kijken hoe vogels eten, duik in de wereld van, jawel, eenden (zonder nat te worden) en nog veel meer.
Bekijk alle activiteiten 


Maak je eigen spel
Laat jouw kind bij Ontdekstation013 een eigen spel verzinnen en dan maken! Je kan je kind overdragen aan de workshopleider, maar natuurlijk mag je ook blijven en mee een spel verzinnen! Als het mooi weer is, gaan de kinderen ook aan de slag met de waterspeeltuin.
Reserveer op tijd een plekje! 


Jump XL Waalwijk
Nieuw bij jump XL Waalwijk zijn deze top abonnementen!
Want met deze abonnementen kunnen de kinderen elke dag komen springen! Hier kun je vette tricks oefenen, vrij trampolinespringen en nog veel meer!
Bekijk het aanbod hier


Circus Snor in Oisterwijk 25 juli 2022
Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Chapeau!”. Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen de kids zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.
Naar het circus!


Even afkoelen
Wat is er nu lekkerder dan een verfrissende duik op een tropisch warme zomerdag? Wij hebben de leukste strandjes en zwemplekjes in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje gezet. Plonsen maar! Welk plekje is jouw favoriet?
Chillen en zwemmen 


Zomeruitjes door heel NL
 
Heb je onze zomerspecial met 25 top-uitjes door heel Nederland gezien? Lekker eropuit in de natuur, zelf aan de slag in een van de bijzondere (openlucht)musea en inspiratie voor de regenachtige zomerdagen.
Bekijk Kidsproof-zomerspecial 


Lees de vakantie door!
Lezen is leuk en belangrijk, ook in de zomer. Daarom is er Zomerlezen Kids: een project bedoeld om kinderen ook in de vakantie aan het lezen te houden. Geef je kind op en ontvang iedere week een leuk cadeautje of maak kans op een zomerse prijs.
Lekker lezen in de zomer 


De Tilburgse Kermis!
Hij is er weer! De Tilburgse Kermis zoals het altijd was.
Vanaf 22 juli tot en met 31 juli staat Tilburg weer vol met de leukste, spannendste, gaafste en vrolijkste attracties. Jij komt toch ook genieten van een van de 135 attracties?
Naar de Kermis