• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Uit eten waar kinderen welkom zijn
Uit eten

Uit eten waar kinderen welkom zijn

Lekker uit eten! Wij hebben de leukste Kidsproof restaurantjes voor je verzameld. Kijk hier waar kinderen welkom zijn en ze iets extra's hebben voor de kinderen. Zoals een kinderkaart, speelhoek, speeltuin met terras, kinderhoek.

Uit lunchen met de kids? Check onze adresjes. Ook met je kinderen borrelen kan goed in regio Tilburg.

Filteropties

Locatie
totaal 67 resultaten
Pagina: 123
totaal 67 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Tilburg?

In de directe omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.