Ga je mee naar de Museumfabriek?

20 april 2020
Hoe dan? Een fysiek museumbezoek zit er nu even niet in helaas, maar gelukkig hebben veel musea creatieve oplossingen bedacht; zo ook de Museumfabriek. Ze nemen ons mee op reis door de Wunderkammer.
Pronkstuk van de Museumfabriek

Virtuele tour

Zo brengt De Museumfabriek bijvoorbeeld de spannende collectiepresentatie de Wunderkammer bij je thuis! Hier maak je in een groot aantal kabinetten kennis met de wonderen van de wereld. Je ontdekt er dat het enorme skelet van een mammoet verrassend veel lijkt op jouw eigen skelet. Je maakt er een reis door de nacht. Je bewondert de beroemde kevercollectie van De Museumfabriek. Je ziet waar wereldreizigers gingen en wat ze mee terug naar huis namen.

Virtuele tour door de Wunderkammer

De Wunderkammer is een reis vol avonturen, en die maak je nu thuis. Ga er dus eens lekker voor zitten en klik dan op deze link om de virtuele tour te maken!

Thuis aan de slag!

Verder kunnen kinderen thuis aan de slag met allerlei toffe knutselwerken. Op de website van de Museumfabriek delen ze iedere dinsdag en donderdag een leuke activiteit voor thuis. De benodigdheden hiervoor heb je vaak al in huis, dus je kunt ze allemaal maken. En anders klop je even aan bij de buurvrouw...

De Museumfabriek - thuis aan de slag!

Win een Familiejaarkaart

Heb je je knutselwerkje af? Maak dan een mooie foto, post deze op Facebook en tag @museumfabriek. Wie weet win jij met het mooiste knutselwerk een Familiejaarkaart!

Veel plezier met jullie museumbezoek!
Liefs Lotte