Attractiepark De WaarbeekTerug naar het overzicht

Een gezellig familiepretpark met speeltuin en attracties voor klein en groot!
Attractiepark De Waarbeek ligt verscholen in de bossen tussen Enschede en Hengelo. Het park staat vol met nostalgische attracties voor jong en oud!

Er veel verschillende (traditionele) attracties te vinden, zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt er ook met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen UFO in de Skyflyer.

Voor de kleintjes zijn er attracties als de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er een veilige speeltuin met onder meer de draaimolen.

Een dagje uit bij De Waarbeek wordt nog gezelliger door live entertainment, leuke dansjes en grappige typetjes bij de attracties!

En hebben jullie honger gekregen van al dat spelen? Je entreeticket is All Inclusive, dus je kunt de hele dag door naar hartenlust eten en drinken!

Klik voor meer informatie en het boeken van online tickets via de websitebutton door naar de website van De Waarbeek.  

Voor nog meer Eropuit tips in en om Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal, kijk snel verder!

Attractiepark De Waarbeek

Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo
Openingstijden De actuele openingstijden vind je op de website Prijs Entree € 14,50 (all inclusive) | Online: € 13,25 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Onze 14 favoriete musea in Nederland

Onze 14 favoriete musea in Nederland

Breng deze herfst een bezoek aan een van onze favoriete musea in Nederland!

Welke zijn dat dan?