Schilderen in het donker!Terug naar vorige pagina

  • Schilderen in het donker!
  • Schilderen in het donker!
Epmanweg 10,7591 PK Denekamp
Ben jij binnenkort jarig of net jarig geweest? Vier een creatief kinderfeestje bij Ce-ramiek in Denekamp!
Bij Ce-ramiek 'Schilderen in het donker' kun je je met al je vriendjes en vriendinnetjes helemaal uitleven. Je kunt kiezen uit drie verschillende workshops:

'Schilderij'
Eerst ga je je schilderij beschilderen met gewone verf in vele kleuren. Langzaam wordt het licht gedimd en wennen je ogen aan het donker. Dan is het tijd om met de lichtgevende verf je schilderij mooie accenten te geven! Omdat je in een donkere ruimte werkt, is het niet alleen spannend maar is ook direct het effect van de lichtgevende verf goed te zien. Hoe gaaf is dat!

'Spookstenen'
Tijdens deze spannende workshop in het donker ga je van gewone stenen, spookstenen maken! Dit doe je met een witte verf als basis en later komt hier in het donker een lichtgevende verf overheen. Met gedimde lichten zullen de spookjes al snel te zien zijn! Ook ga je nog een setje bijzondere stenen maken met gouden, zilveren of een andere kleur verf. Veel verfplezier!

'Tegelsetje glazuren'
Kies je favoriete tegel met basismotief en daarna mag je deze beschilderen met glazuur. Als iedereen klaar is met zijn/haar tegeltje, ga je met verf en glitters het frame ook nog versieren; één groot glitter-feest!

Kijk voor meer informatie over deze super leuke feestjes van Ce-ramiek op de website (klik door via de roze button). 

Tip: gezellig hapje eten met de kids? In onze categorie Uit Eten hebben we gezellige kidsproof restaurants voor je verzameld! 
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Ce-ramiek
Epmanweg 10
7591 PK Denekamp

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

op aanvraag

Prijs

vanaf €9 per kind (incl. ranja en wat lekkers)
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!