icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Voetbal walhallaTerug naar het overzicht

Voor een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek voetbalfeestje moet je bij De Beleverij zijn!
Sinds kort is Voetbal Walhalla open. Daar kun je een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek Voetbalfeestje houden. Met een panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Lol :-).

Er moeten minimaal 8 en maximaal 40 deelnemers zijn. Je komt dan bij De Beleverij en speelt enkele voetbalonderdelen met je vrienden. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Als je wilt dat zij het feestje begeleiden, is dat tegen een meerprijs ook mogelijk. En je kunt het feest nog verder ‘pimpen’.

Voor iedereen is er iets te doen. Ook voor broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere begeleiders. Zo is er een enorm Barbie huis, een kinderkeuken, een gezellige knutselcorner en een zithoekje met zitzakken. De begeleiders kunnen lekker chillen in de loungeruimte met gratis Wifi en genieten van de catering en de heerlijke rust …

Je kunt het Voetbal Walhalla ook combineren met een andere activiteit van De Beleverij! Kies dan voor het Combi knalfeestje.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tips voor andere actieve kinderfeestjes zijn te vinden op onze Kinderfeestjes pagina.

De Beleverij

Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo
Openingstijden Zie website Prijs Voetbal Walhalla vanaf € 10,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 13 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!