icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Survival & TubingTerug naar het overzicht

Waag je eerst door het survivalbos of ga vlotten bouwen en vlieg daarna de super snelle tubingbaan af!

Wat is er nu gaver dan tijdens je kinderfeestje twee stoere activiteiten te combineren. Dat dachten ze bij Klimbos Rutbeek en Skicentrum Moser ook.

Je kunt kiezen of je gaat survivallen of vlotten bouwen in combinatie met Tubing.

Survivallen
Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen ga je de uitdaging aan in het spannende survivalbos bij Klimbos Rutbeek. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de kinderen zijn, maar bikkels vanaf 8 jaar kunnen dit al doen.

Vlotten bouwen
Jullie groep heeft een missie. Je moet namelijk zo snel als mogelijk naar de overkant van het water ziet te komen. Jullie hebben al een paar vaten, palen en wat touw gevonden. Maar hoe vlot hebben jullie een vlot? En weet je zeker dat jullie droog de overkant halen? Voor de veiligheid draag je natuurlijk wel een zwemvest.

Tubingbaan
Als jullie klaar zijn met survivallen/vlotten bouwen en weer een beetje zijn bijgekomen gaan jullie naar de skiheuvel van Skicentrum Moser. Daar glij je met een grote rubberen band (én helm) van de 100 meter lange Tubingbaan en ga je allemaal tegelijk, al draaiend, van de skiheuvel af.

Zo'n cool kinderfeestje heb je nog nooit gehad!

Voor meer informatie en het reserveren van een feestje, klik je via de roze button door naar de website.

Op zoek naar een gave traktatie voor de jarige? Kijk dan eens op onze DIY-pagina traktaties!

Skicentrum Moser / Klimbos Rutbeek

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Openingstijden

In overleg

Prijs 2 uur survival & 30 min tubing: € 21,50 p.p. (incl. patat, snack en onbeperkt ranja) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 13 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!