Hans Klok & Friends: tot 50% korting via Kidsproof

12 augustus 2021
Hans Klok binnenkort in Uden en Amsterdam en kaartjes met hele hoge korting! Beleef de magie van Hans Klok & Friends. Ze gaan op tournee in Nederland met een spectaculaire show en via Kidsproof is er een mooie actie. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow tijdens de zomervakantie en volledig corona proof!
Hans Klok & Friends: nu met Kidsproof korting!

Hans Klok & Friends in Uden en Amsterdam - Tickets tot wel 50% korting via Kidsproof

Hans Klok is wereldberoemd. En jij kan nu naar zijn show in Uden en Amsterdam en ook nog eens met forse korting! Hij is de snelste illusionist en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende familieshow te zien in o.a. Utrecht, Uden en Amsterdam. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Tickets voor de show van Hans Klok & Friends boek je met korting tot wel 50% per kaartje via Kidsproof!

Bij de show zie je de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Mis deze ultieme familievoorstelling niet! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom.Het speelschema van de show van Hans Klok & Friends:

Utrecht: 15 juli t/m 1 aug
Uden: 21 t/m 29 augustus
Amsterdam: 3 t/m 12 september

Het is een echte familieshow met veel middagvoorstellingen, ideaal dus als een fantastich gezinsuitje!

Hans Klok show - tickets met hoogste korting via Kidsproof

Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets Hans Klok met korting tot 50% per kaartje! De hoge korting is al in de prijs verwerkt. Klik door via de roze button voor de kortingstickets!

Goed om te weten: dit is de maximale korting op kaartverkoop die er wordt gegeven, deze hoogste korting is exclusief voor Kidsproof. 

Hans Klok hoogste korting

Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen! Klik voor het boeken van tickets via de roze button door naar de website.

Corona en annulering

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

Mocht de show niet door kunnen gaan omdat de coronaregels worden gewijzigd, dan is het mogelijk om de kaartjes om te boeken of het geld van gekochte tickets terug te ontvangen.

Deze ultieme familieshow tijdens de zomervakantie is volledig coronaproof.

Veel plezier bij dit fantastische vakantie-uitje! Naar de website