Supertoffe vakantiekampen!

16 mei 2022
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. De meivakantie of zomervakantie wordt op die manier extra speciaal. Welk kamp past bij jouw zoon of dochter?

Vakantiekampen in de meivakantie of zomervakantie

Op kamp! Kies een dagkamp in de regio of een kamp met overnachtingen iets verder weg. In de meivakantie of in de zomervakantie. Er is echt voor iedereen wat wils! Welk kamp past bij jouw zoon of dochter?

In Je Makie 2022 - Cultuur 19 | 8+

De inschrijvingen voor vier dagen kunst maken zijn geopend! Onder leiding van twee kunstenaars maken kinderen een voorstelling, een expo, een performance of beeld dat uiteindelijk een plek krijgt in het Leidsche Rijn Festival! Klik hier om naar de kunstwerkplaats te gaan.



PANASJ hockeykamp | 4+

De hockeykampen van PANASJ zijn altijd een groot succes! Iets voor jouw kind(eren) om in de zomervakantie mee te doen? In de vakantie de grootste lol hebben en ook nog (beter) leren hockeyen; een top combinatie! Lees meer over dit leuke hockeykamp in de zomervakantie!



Dagkampen programmeren | 7+

Leer bij het zomerkamp van Revenge of the Nerds Academy spelenderwijs animaties en spellen programmeren. Een gezellige omgeving, professionele begeleiding en wisselende activiteiten zorgen voor een fantastische week! Bekijk hier meer over de leerzame programmeerkampen!



Creatief dagkamp - Vinea Dagkampen | 6 t/m 13 jaar

Vindt jouw kind het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is dit 5-daagse zomervakantie dagkamp van Vinea Vakanties in Utrecht een aanrader! Dit kamp zit boordevol toffe knutsel- en DIY-activiteiten en je kind slaapt thuis. Dit toffe kamp reserveer je via deze link!



Summerschool Junior - Universiteit Utrecht | groep 5 t/m 8

Een waanzinnige week vol wetenschap in het Utrecht Science Park, voor alle nieuwsgierige kinderen uit groep 5 t/m 8. Kruip vier dagen lang in de huid van een echte onderzoeker en maak kennis met wetenschap. Ook veel ruimte voor lol! Klik hier voor een week zelf onderzoeken.



Kunstvakantieweek - De Vrijstaat | 8+

Een toffe afsluiting van de vakantie; een week lang bij De Vrijstaat werken aan een presentatie met diverse kunstenaars. Dit jaar rondom het thema Tiny House. Muziek, beeldende kunst, performances of installaties, alles is mogelijk. Klaar om samen een mini-dorp te maken? Klik dan hier!



Acteren? Filmen? Zingen? - Xapp ZomerKamp | 8+

Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in! Klik hier door voor meer informatie en aanmelden.



LEGO® zomerkampen

Deze zomervakantie organiseert e2 Young Engineers Utrecht verschillende Bricks Challenge en programmeer zomerkampen! 4 dagen lang kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met technisch LEGO® aan de slag. Ook wordt er geknutseld, is er tijd voor leuke spelletjes en worden de intensief gebruikte hersenen voorzien van zuurstof door lekker buiten te spelen! Schrijf je tijdig in!



Volop actie en avontuur - Vinea Vakanties | 7-12 jaar

Of je nu houdt van zeilen of paardrijden, actie in de natuur of op het strand: bij Vinea Vakanties is er voor iedereen wel iets te beleven! Er zijn mei- en zomerkampen voor kinderen van 7-12 jaar: o.a. zeil-, pony- en survivalkamp. Boek nu met Kidsproof korting!


Kamp voor Sterren - Stichting de Ster | 7-17 jaar

Kan het zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Of zou je graag zien dat je kind weerbaarder wordt? Stichting De Ster organiseert het hele jaar door kampen waar plezier gecombineerd wordt met bovenstaande thema's. Bekijk hier meer informatie over dit bijzondere vakantiekamp!



Junior Camp - Engels voor Bengels - 10+

Met het Junior Camp van Engels voor Bengels verblijven kids van groep 7 & 8 vijf dagen geheel verzorgd op Landhuis Rhijnauwen. Super stoer! Een week met coole Engelse lessen, volop activiteiten en een gezellig avondprogramma. Vind hier meer informatie of meld je kind vast aan.



Stoere herinneringen maken - SamenStoer

Samen met je zoon of dochter twee nachten slapen in de vrije natuur, hoe tof! Leer elkaar op een andere manier kennen tijdens een te gek weekend weg met SamenStoer. Ook superleuk voor ouders zonder ervaring met kamperen. Klik hier om uit je comfortzone te stappen!



Summer Camp - Engels voor Bengels | 4+

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Alvast aanmelden of op zoek naar informatie? Klik dan hier!

Een week vol theater - Theaterschool Utrecht | 6+

Een week lang theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten, aan de slag met vormgeving, decor en kostuums bij Theaterschool Utrecht. Met als resultaat een eigen theatervoorstelling. Hoe leuk is dat?! Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en slapen thuis. Meer info vind je hier!

Theaterschool-Utrecht

Apeleuk multisport kamp - Monkey Moves | 4+

Monkey Moves in Utrecht biedt niet alleen apetoffe sportlessen aan, maar organiseert ook sportdagen in alle vakanties en in de zomer zelfs een sportkamp! Voor alle apekoppies van 4 tot en met 9 jaar oud die van plezier en bewegen houden. Bekijk de mogelijkheden!



Ponykamp bij Stal van Brink | 6+

Thuis een paardenliefhebber? In de mei- en zomervakantie kun je op ponykamp bij Stal van Brenk. Naast het rijden en verzorgen van de pony's organiseren ze toffe activiteiten. Ook beginners zijn welkom. Voor paardenfans vanaf 6 jaar! Check de data van de ponykampen in Utrecht!



Op theaterkamp - Toverknol

Ontdek in de mei- of zomervakantie de magische wereld van theater tijdens het Toverknol Theaterkamp. Doe mee met afwisselende activiteiten of maak je eigen theatervoorstelling. Een unieke belevenis voor creatieve en fantasierijke kids! Naar het programma



Actief dagkamp - Flight camp | 7+

Op zoek naar een vet sportief en gezellig vakantiekamp voor de kids van 7 tot 15 jaar? Meld je aan voor Flight Camp 2022 in de mei- of zomervakantie. Een cool jump en outdoor sports camp in Hilversum. Check snel alle activiteiten!



Wist je dat we op onze site een overzichtspagina voor vakantiekampen hebben? Onder de button 'op kamp' vind je alle leuke vakantiekampen in jouw regio. We vullen deze wekelijks aan met nieuwe kampen!

Er zijn zoveel leuke vakantiekampen. Vol geweldige activiteiten, plezier met andere kinderen en een stapje dichter bij zelfstandigheid. Maar hoe kies je een kamp dat écht bij jouw kind past? Lees hier alle tips van onze collega Annemarie!