Start nieuwe lessenTerug naar het overzicht

Nu opgeven en start binnenkort met een toffe cursus bij Theaterschool Utrecht!
Je kan niet vroeg genoeg beginnen met toneelspelen. Als je toneelspeelt ontwikkel je vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt. Creativiteit, zelfvertrouwen, samenspelen, leren feedback geven, je eigen en ideeën van anderen vormgeven in een verhaal of scène, jezelf presenteren. Theater is magisch! Bij Theaterschool Utrecht hebben ze een uitgebreid aanbod aan cursussen voor kinderen van allerlei verschillende leeftijden.

Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen het plezier van theater beleven met de TheaterSpeelPlaats. Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van acteren en ondertussen werk je samen met een groep leeftijdsgenoten aan een eindpresentatie. De ideale manier om te ontdekken hoe leuk theater is! 

Echte enthousiastelingen kunnen hun kennis over filosofie, schrijven, musical en nog meer uitdiepen met de LAB's. Dit zijn korte cursussen die zich richten op een specifiek onderdeel, zoals het MusicalLAB of het FilmLAB. 

Nieuwsgierig naar het hele aanbod? Of wil je je graag inschrijven voor een cursus? Klik dan door naar de website van Theaterschool Utrecht via de roze button!

Theaterschool Utrecht

Op verschillende locaties in Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod