Start nieuwe lessenTerug naar het overzicht

Nu opgeven en start binnenkort met een toffe cursus bij Theaterschool Utrecht!
Hoera, het nieuwe cursusaanbod staat online! Jouw kids dol op acteren of een echte film maken? Neem dan snel een kijkje op de cursuspagina. Daarnaast zijn er dit jaar extra veel TheaterSpeelPlaatsen.

TheaterSpeelPlaats
Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen het plezier van theater beleven met de TheaterSpeelPlaats. In de TheaterSpeelPlaats is elke les een nieuw avontuur! Speel en beleef spannende verhalen terwijl je alles leert over acteren en speel als afsluiting in een eindpresentatie voor echt publiek.

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met toneelspelen. Als je toneel speelt ontwikkel je vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt. Creativiteit, zelfvertrouwen, samenspelen, leren feedback geven, je eigen en ideeën van anderen vormgeven in een verhaal of scène, jezelf presenteren. Theater is magisch!

Liever eerst kennismaken? Schrijf je dan in voor de Open Dag op 2 september.

Nieuwsgierig naar het hele aanbod? Of wil je je graag inschrijven voor een cursus? Klik dan door naar de website van Theaterschool Utrecht via de roze button!

Theaterschool Utrecht

Op verschillende locaties in Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod