NIEUW: Het MediamuseumTerug naar het overzicht

Bij het meest interactieve Mediamuseum ter wereld draait het om jou! Bestel snel je tickets!

Het Mediamuseum

Het meest interactieve Mediamuseum ter wereld is geopend! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd extra activiteiten voor de kinderen. Zij kunnen dan kosteloos meedoen aan een workshop of game. Leuk om samen te doen!

Ontdek het Mediamuseum

Voor je het Mediamuseum ingaat start jouw persoonlijke mediareis in de ruimte: de Tune-in. Laat weten wie je bent en waar je van houdt. Hiervoor krijg je in de speciale Museum app jouw eigen profiel. Onderweg krijg je dan begeleiding en verrassen ze je. Zo is je museumbezoek op jou afgestemd. Heel cool!

De Mediareactor

Media zijn er natuurlijk elk moment van de dag, wereldwijd en overal. Zodra je het Mediamuseum binnenkomt, zie je de Mediareactor; een oneindige stroom van beelden. Deze stroom verbeeldt ons leven in media. Soms zetten ze de beelden even stil om je iets over een van de vele aspecten van media te vertellen en te laten beleven.

Vijf zones in het Mediamuseum

Je bezoek verloopt langs vijf zones. Hoe je die zones doorloopt, kun je zelf bepalen. Tijdens je bezoek wijst de Museum app je op leuke extra’s op basis van jouw interesses. En als je met je gezin bent, kun je ook in de app zien waar de anderen zijn. Per thema kun je vragen stellen of extra weetjes zien. De thema's zijn Delen, Informeren, Verkopen, Vertellen en Spelen!

Tickets voor het Mediamuseum

Koop snel je ticket, want dit moet je zien!
Klik door via de roze button.

Beeld & Geluid

Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum
Openingstijden Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00 uur. Bij speciale vakantiedagen of feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Prijs Volwassenen €19,50, kinderen 8 t/m 17 jaar betalen €12,50 Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!