FutureLand - Maasvlakte 2Terug naar het overzicht

Bezoek het land van de toekomst en ontdek alles over de modernste haven van Europa

Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat informatiecentrum FutureLand. Hier is voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. 

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op de automatische containeroverslag en de grootste containerschepen ter wereld! 

Wil je nog dichter bij de modernste terminals in aanbouw komen, stap dan aan boord van de FutureLand Express voor een rondrit of de FutureLand Ferry voor een spectaculaire rondvaart

En wist je dat er ook regelmatig botten van mammoeten, reuzenherten en andere dieren worden gevonden in het opgespoten zandstrand van Maasvlakte 2? In FutureLand kun je deze gevonden fossielen bewonderen! Of ga zelf mee op fossielenexpeditie!

Voor wie trek heeft na het bezoek aan FutureLand, kan terecht bij het restaurant Eten&Drinken, met een prachtig uitzicht vanaf het buitenterras over de nieuwste en modernste haven van Rotterdam.  

Wil je je klas vertellen over FutureLand, dan kun je een gratis spreekbeurtbox mét mammoetbot lenen bij FutureLand. 

Let op:
wil je voor of na een tour ook FutureLand bezoeken? Vergeet dan niet een (gratis) tijdslot ticket te boeken. Alle overige maatregelen vind je op de internetsite van FutureLand, klik hiervoor op de roze button.

Futureland

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag (1 mei tot 1 oktober) en zondag van 11.00 - 17.00 uur

 

 

Prijs Toegang FutureLand is gratis (reserveer van tevoren wel een tijdslot). Kijk voor de prijzen van de rondrit, rondvaart en de fossielenexpeditie op de website van FutureLand via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie