World of Dinos deze zomerTerug naar het overzicht

World of Dinos 2021 in Den Bosch. Tickets met flinke actie-korting koop je nu via Kidsproof!
World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en is deze zomervakantie in den Bosch, wroahh super vet voor alle dino-fans. Mét de Kidsproof kortingsactie krijg je nu flinke korting op je tickets. Mis het niet!

De expo World of Dinos is te zien in de Brabanthallen in Den Bosch en echt een fantastisch familie uitje! De expo omvat meer dan 10.000(!) vierkante meter.

World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in de Brabanthallen in Den Bosch. De attractie is compleet vernieuwd met kidszone en geschikt voor de hele familie. Alle dino’s bewegen en maken geluid!

Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. World of Dinos is een te gek uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit meer dan tachtig levensechte, bewegende dino’s die op ware grote tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving.

Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting van 20% aanbieden

Wil jij actie-tickets? Koop dan nu via Kidsproof je tickets voor deze te gekke dino expo met korting! Klik hiervoor door naar de site via de roze button. De korting is al in de prijs verwerkt.

Corona-maatregelen:
World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. 

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

World of Dinos

Brabanthallen in Den Bosch
Openingstijden De expo is van 17 juli t/m 28 augustus 2021 te zien in de Brabanthallen Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips