Ouder-kind workshopTerug naar het overzicht

Leer tijdens een workshop bij Zoet aan de Werf de fijne kneepjes van het vak!
Bij Zoet aan de Werf geloven ze dat taarten mensen moeten verrassen en blij moeten maken. Hier bakken, vullen en decoreren ze allerlei soorten verjaardagstaarten, klein gebak en cupcakes. De taarten zijn gemakkelijk te bestellen en kunnen op maat gemaakt worden. Daarnaast organiseren ze regelmatig workshops voor jong & oud!

Ouder-Kind stapeltaart
Daag jij je zoon of dochter uit om samen de mooiste stapeltaart te maken? Leer tijdens deze workshop hoe je een mooie en lekkere stapeltaart maakt (vanaf 7 jaar). Jullie gaan samen de taarten vullen, afsmeren en bekleden met marsepein. Tot slot mogen jullie de taart natuurlijk ook nog versieren! Voor iedere taartenbakker staat er heerlijke koffie, thee, frisdrank en iets lekkers klaar.

Ouder-Kind cupcakes
Vind je het leuk om samen met je zoon of dochter cupcakes te versieren? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen met deze workshop! Jullie gaan samen de marsepein kleuren en de cupcakes versieren. De cupcakes neem je natuurlijk aan het eind mee naar huis. Kom je liever met 2 kinderen? Dat kan! 

Klik voor meer info over de data voor de workshops taarten maken en cupcakes versieren bij Zoet aan de Werf op de roze button!

Zoet aan de Werf

Oudegracht 289
3511 PA Utrecht
Openingstijden 21/9, 6/10 en 11/10 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste