icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Ontdek de boerderijTerug naar het overzicht

Een avontuurlijk kinderfeestje bij De Boerinn waar je van alles leert over het leven op de boerderij!
Ken je deze leuke locatie net buiten Utrecht al? Het vieren van je kinderfeestje bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Lekker vies worden mag hier ook, want bij de Boerinn mag bijna alles. Er zijn diverse feestjes mogelijk.

Ontdek de boerderij
Dit is het ideale kinderfeestje voor kids die graag de boerderij willen ontdekken! Verkleed als echte boeren en boerinnetjes ga je samen met een ervaren boerinner op pad om te ontdekken wat er allemaal gebeurt en groeit rondom de boerderij. Tijdens de ontdekkingstocht breng je een bezoek aan de dieren, de verschillende stallen en andere boerderij onderdelen. Daarna wandel je door de sloot en het weiland en beklim je de uitkijktoren. Het feestje eindigt met een spel om te kijken of iedereen goed heeft opgelet; een waar/niet waar quiz. Superleuk!

Duur: 1,5 uur

Wist je dat er nog veel meer soorten activiteiten gehouden worden bij Boerderij de Boerinn?! Bekijk hun website maar eens.

Klik voor meer info of het reserveren van het feestje op de roze button en verken hun website!

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Openingstijden In overleg te bepalen Prijs Vanaf € 10,50 per persoon bij minimaal 10 kinderen. Indien er minder dan 10 kinderen komen is dit geen probleem, er worden er dan wel 10 in rekening gebracht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste