Boerendoolhof - De MeernTerug naar het overzicht

vrijdag 22 september 2023
Het Boerendoolhof is een super tof uitje voor het hele gezin! Kan jij de uitgang én de code vinden?
Een te gekke activiteit bij de boer voor het hele gezin! Kom verdwalen tussen de metershoge maïs en ga naast de uitgang ook opzoek naar de vijf vlaggenmasten. Bij iedere vlaggenmast zit een boerderijvraag, waarmee je een code kunt verdienen. Heb je de juiste code? Dan kraak jij de kluis!

Ook na het dolen tussen de maïs is er genoeg te doen. Zo is er een springkussen met rodeostier (blijf jij hem de baas?), een speeltoestel met glijbaan, een zandbak, een water speelbaan én een maiszwembad! Vergeet niet om de lieve kalfjes een knuffel te geven. Kortom, geen tijd om je te vervelen! Even uitrusten? Geniet van een lekker ijsje, drankje of snack aan een van de picknicktafels.

Tip 1: Trek oude schoenen of laarzen aan.
Tip 2: Combineer je uitje aan het Boerendoolhof met een bezoekje aan de melktap en eieren- en vriesautomaat. Een soort mini boerderij winkeltje met melk, eieren en vlees vers van de boerderij die 7 dagen per week, 24 uur per dag open is.

Check bij slechte weersvoorspellingen voor vertrek de actuele info op de Instagrampagina van het Boerendoolhof of neem even contact op.

Ook leuk, vier je kinderfeestje bij Boerendoolhof De Meern. 

Klik door naar de site via de roze button voor meer info over het maisdoolhof!

Boerendoolhof - Waaiseweelde

Meerndijk 61
De Meern
Openingstijden Het Boerendoolhof is de hele zomervakantie open, maar ook in de periode daarna ben je welkom. Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden! Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod