Show Hans Klok: top-actie!Terug naar het overzicht

zondag 12 september
Met veel korting naar de show van Hans Klok in Amsterdam en beleef de magie van Hans Klok & Friends

Naar Hans Klok in Amsterdam met hoge korting via Kidsproof

Hans Klok is met zijn spectaculaire familieshow in Utrecht. De snelste illusionist ter wereld is weer terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende show te zien in Utrecht.

Daarna gaat de voorstelling op tournee door de rest van het land. Van 3 t/m 12 september kun je naar de show op Java-eiland in Amsterdam. Dit is je kans om Hans Klok en zijn trucs van dichtbij te bewonderen. Echt een spektakel!

Bij de show zie je de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Mis deze ultieme familievoorstelling niet! Hans Klok & Friends is veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. 

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. Er zijn veel middagvoorstellingen, ideaal dus als gezinsuitje. De ultieme familieshow en volledig coronaproof!

Korting via Kidsproof

Wat een mooie actie, via Kidsproof ontvang je nu tot wel 50% korting op je tickets! De hoge korting is al in de prijs van de kaartjes verwerkt, er is dus geen aparte kortingscode nodig.

Goed om te weten: dit is de maximale korting en dus de hoogste korting op kaartverkoop die er wordt gegeven. Deel deze hoge Kidsproof kortingscode gerust ook met anderen!

Corona en annulering

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker vanaf 13 jaar een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). 

Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen. 

Klik voor het boeken naar de site via roze button!

Hans Klok & Friends


Openingstijden Van 3 t/m 12 september kun je naar de show van Hans Klok & Friends op Java-eiland in Amsterdam Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips