• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos ZeistTerug naar het overzicht

Klimbos Zeist, een lekker plekje midden in de natuur waar kids kunnen klimmen & klauteren.
Verleg je grenzen en ga op avontuur bij Klimbos Zeist! Met je vriendjes of met het hele gezin.

In de horeca start de avontuurlijke route over het buitenterrein van het zwembad naar de Toren van Tije, de startplek van het klimbos. Het fantastische klimbos kent verschillende routes, heeft een geweldig speelnet op 3 meter hoogte, heeft een groots springkussen en telt allerlei soorten speeltoestellen.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen heerlijk spelen op het laagparcours, de glijbanenheuvel, het springkussen en het speelhuis. Papa’s en mama’s kunnen meedoen, maar mogen vanaf de picknick tafels toekijken, onder het genot van een hapje en een sapje.

Goed om te weten; iedereen vanaf 1.30 meter (en maximaal 120 kg) mag lekker klimmen.

Zwembad Dijnselburg
Klimbos Zeist ligt op de ligweide van zwembad Dijnselburg. Combineer je bezoek aan het klimbos met een plons in het binnen- of buitenzwembad en je bent een hele dag lekker actief bezig!

P.S. Heb je iets te vieren? Klimbos Zeist is ideale plek voor een stoer kinderfeestje, maar je kunt hier ook een actief familiefeest organiseren. 

Klimbos Zeist

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist
Openingstijden Klik door via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje