Spelen, klimmen & jumpen!Terug naar het overzicht

Play-in, een indoor attractiepark waar je kunt spelen, jumpen en klimmen. Met airco!
De speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Ga jij voor het Kids Paradise, het Trampolinepark of de Climb Walls? Of combineer de verschillende activiteiten met een combinatieticket!

Kids Paradise
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Waan je in een onderwaterwereld, beklim de onderwatervulkaan en jump op de minitrampolines. Voor je feestje kun je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms! Welke kies jij: de ijsprinsessen-, piraten-, jungle of discokamer? Zeker weten dat het een fantastisch feestje wordt bij deze speeltuin!

Climb Walls
Bij de Climb Walls vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt!

Trampolinepark
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Ga helemaal los in het Trampolinepark op de trampolinevelden, walltrampolines, tumblinglane en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe DJ Discojump! Voor de toeschouwers is er een Skybar waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark!

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, pooltafels, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt dus ongelimiteerd spelen!

Bij Play-In is het dus echt avontuurlijk en uniek spelen. En je kunt er ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-in om meer te ontdekken over deze speelwereld in The Wall!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Laaggeletterdheid is helaas een groot probleem. Daarom deze ambitie voor 2022: ieder kind in Utrecht is lid van de bieb, gaat de pas gebruiken en gaat lezen.

Jouw kind nog geen lid? Klik dan snel door!

Gratis aanmelden