Mini JumpTerug naar het overzicht

vrijdag 26 november 2021
Heb jij thuis een klein stuiterballetje? Kom dan lekker jumpen bij de Mini Jump bij Jump-in!
De speelwereld Play-in in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Veel kids kunnen niet genoeg krijgen van de Jump-in, het supervette trampolinepark van Play-In.

Jump-in
Ben je dol op trampoline springen? Dan moet je echt de Jump-in komen beleven! Met een oppervlakte van meer dan 3000m2 is het één van de grootste trampolineparken van Europa. Wat denk je van geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane?

Jump-in organiseert allerlei activiteiten, zoals Jumplessen en DJ Jump!

Mini Jump

Ook kleine kinderen (tot 7 jaar) vinden jumpen erg leuk. Voor hun veiligheid heeft Jump-in hier aparte uren voor ingericht. Het is natuurlijk ook heel leuk om samen met je kroost te springen (mag maar hoeft niet!) Mini-Jump is er op vaste uren op zaterdag en zondag voor een aantrekkelijk tarief.

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er ook 'alle leeftijd uren'. Dan kan het hele gezin gezellig samen jumpen!

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over Jump-in!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op 5 en 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument. Meld je aan!

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren